Jag såg en fin tröja i sista numret av Ottobre tidningen som jag blev väldigt sugen på att sy till sonen. Men då jag aldrig har sytt en sådan knäppning i halsen vågade jag inte testa i något nytt tyg utan tog en av mina tunikor och testade på. Och tur var väl det för det gick inte riktigt enligt planerna då jag sydde knäppningen fel, men lyckades rädda det och blev faktisk riktigt nöjd med resultatet. För att det skulle hända något på tröjan så broderade jag en puma på fickan.

TYG
Min gamla tunika

MÖNSTER
Ottobre 1/2012 storlek 86

BÄSTA
Att tröjan är riktigt mjuk och skön och att jag vågade mig på knäppningen, det kommer att bli flera sådana.

SÄMSTA
Att man måste använda sprättaren ibland innan det blir som man har tänkt sig.

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>