Sonen behöver mera kläder tills han ska börja på dagis. Här sydde jag en body i svart, men för att få den lite roligare så sydde jag ena ärmen i stjärntyg. Passade oxå på att ta samma tyg i fickorna på byxorna. Jag tyckte att det passade bäst att sy en raglan modell med ena ärmen i annat tyg, problemet var bara att jag inte hade något body mönster till det. När jag ändå ritade om ärmarna så gjorde jag oxå en annan knäppning i grenen som jag tror blev ganska bra. Byxorna har muddväv i linning och benslut.

TYG
Till bodyn användes JNYs svarta jersey och ”återvunnet” stjärntyg. Byxorna är sydda Swetttis tyg från Stoff och Stil.

MÖNSTER
Body mestadels eget. Byxor Ottobre 4/2011

BÄSTA
Att jag tog och ritade om ett bodymönster till ett mönster jag har haft i huvudet ett tag.

SÄMSTA
Att jag aldrig lär mig att det inte är så smart att blanda svart och vitt, lite problem vid tvätt uppstår lätt.

 

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>