Minsta kusinens mamma ville ha vimplar att hänga över dotterns säng så jag gjorde en favorit i repris, men bytte färger och namn för hon kan ju inte ha samma namn som min son. Jag har broderat bokstäverna med symaskinens broderienhet på vanlig bomullsväv och sedan vändsytt vimplarna om man vill hänga dom åt andra hållet utan namn.

TYG
Vimpeltyg från Panduro och Calletex. Bomulls band från Stoff och Stil

MÖNSTER
Eget

BÄSTA
Att symaskinen ville sy de här bokstäverna utan att dra för mycket i tyget så att det blir veck.

SÄMSTA
Att jag fick skarva bandet då jag bara hade två korta bitar kvar. Men som tur var så blev det så bra så man inte tänker på det.

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>