Ville prova att sy en filt med kantband runt om. Har haft problem ibland att få kantbanden  snygga, men idag var coverpro maskinen och jag riktigt bra vänner. Det är kul när allt bara flyter på, så jag ska nog ta och sy några till när flytet är med mig.

TYG
Klöver tyg från Liandlo, velur från Stoff & Stil och interlock från JNY Design.

MÖNSTER
Eget i storlek 65*80 cm

BÄSTA
Att kantbanden blev bra.

SÄMSTA
Att det bara blev en filt då jag inte kunde välja vilken baksida jag skulle ha på dom andra. Men snart har jag nog funderat klart.

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>