Alla pyjamasar här hemma satt på halva benen eller var för korta i grenen. Bara att sätta sig ner och göra ett bra mönster. Utgick från en heldress i ett gammalt Ottobre nummer, men det var inte mycket kvar av det mönstret när jag var klar. Inga ärmar, korta ben och en annan knäppning. Jag blev helnöjd med mönstret och passade på att sy tre pyjamasar när jag ändå höll på. Men det var endast en som hann fastna på bild då de andra redan ligger i tvätten.

TYG
Stjärntyg från Jofotex och interlock från JNY Design

MÖNSTER
Omgjort Ottobre (så nästan mitt) storlek 92.

BÄSTA
Att jag fick till mönstret bra. Att jag tog mig tid att sy i grenkilar i rumpan, de sitter ju så mycket bättre då.

SÄMSTA
Att jag inte riktigt tycker om Stoff och Stils tryckknappar. Måste skaffa något annat alternativ.

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>