Har sytt några tröjor till sommaren med 3/4 dels ärmar. Perfekt när vädret inte är toppen men man ändå tycker att det är för kallt med korta ärmar. Tyckte själv väldigt mycket om denna modell från Ottobre, men jag sätter i tryckknappar i halsringningen för att dom ska sitta bättre. Ser att jag inte fått i knapparna när jag tog bilden men dom är där nu. Sydde även ett par shorts att matcha med.

TYG
Pippi tyg från Lilofant
Stjärntyg från JNY Design
Jeans jersey ?

MÖNSTER
Ottobre i både tröja och shorts Storlek 74 och 92

BÄSTA
Att kantbanden blev bra. Och att tröjorna har använts nästan varenda dag.

SÄMSTA
Att jag tänkte totalt fel när jag gjorde shortsen så jag bara fick högerben, ännu värre att jag gjorde om det igen och då hade fyra höger sidor och endast en litet bit kvar som räckte till ett vänsterben.

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>