Åhh vad roligt det var att få en beställning i storlek 50. Inte så ofta som jag syr så smått, det minsta brukar ofta vara i storlek 56. Den här kunden ville ha en klänningsbody med tajts i vårliga färger. Det blev vita prickar på cerist och cerisa ränder på vitt. Har ändrat mönstret på denna då jag vill att man ska kunna ha tajtsen både under och över själva bodydelen men ändå ha klänningsdelen över. Även ändrat knäppningen i grenen. Tyckte att nappbandet med ugglor passade så bra till så det fick ingå i köpet.

TYG
Prickigt från Jotex och randigt ftån Olssons tyger. Band med ugglor från Tradera.

MÖNSTER
Omgjort Ottobre storlek 50. Nappband eget mönster..

BÄSTA
Att den är så söt och ett praktiskt plagg då klänningen sitter på plats utan att glipa i midjan.

SÄMSTA
Att jag har lite svårt att få dit tryckknapparna ibland. Har någon nåt tipps på vilka knappar som är bäst till omlottbodysar?

Tagged with →  

One Response to Klänningsbody med prickar

  1. Eva skriver:

    Allt är så fint, jag har varit inne och tittat på detta flera gånger. jag tänkte sy en lknande body. Är det svårt? var hittde du mönster till kläningsbodyn. Har letat men ej hittat. kan jag få köpa mönstret av dig? Du har en tevlig sida och syr så fina saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>