Hejsan!

Nu var det länge sedan jag var här inne och skrev något. Det betyder inte att jag inte sytt, men jag har varit väldigt dålig på att blogga om det. Ska försöka att skärpa mig. Några av er följer mig på instagram och där har jag uppdaterat lite flitigare. Vill ni följa mig där så klicka här.

Äntligen har jag lagt upp lite av mina tyger i en egen flik så att ni lättare kan se vad jag har hemma. Givetvis kan jag inte garantera att alla tyger finns kvar, men ska försöka att plocka bort allteftersom dom tar slut. Jag har börjat med att lägga upp mina Jersey tyger som passar utmärkt till mössor, filtar och barnkläder. Tygerna till babynest kommer snart att komma upp under en egen flik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>