Ett babynest är ett litet mysigt litet ”bo” till babyn som är van vid att ligga skyddad inne i mammans mage. Det är lätt att ha med sig överallt, säng, soffa, vagnen eller resan. Många tycker att det är perfekt att ha mellan sig i dubbelsängen så man slipper vara rädd att man ska rulla över den lilla babyn.

Man ställer lätt in storleken genom att dra ihop eller släppa på snöret som är sytt i en kanal runt babynestet. Storleken är anpassad att passa mellan ca 0-6 månader. Själva madrassen är av skummgummi ca 30*60 cm och 2 cm tjock. Kanten runt om är ca 15 cm tjock och stoppad med plattvadd.

Babynestet är tvättbart i 40 grader. Ta ut madrassen och tvätta sedan allt annat. Sträck ordentligt i vått tillstånd och torka i luften eller på svag värme i tummlare eller torkskåp. Madrassen tvättas förhand eller på låg värme i tvättmaskinen.

Alla mina tyger är tvättade innan jag syr av dom. Antingen kan man välja samma tyg till hela babynestet eller ett yttertyg och ett innertyg.

Vill man inte vänta på att jag ska hinna sy kan man titta under försäljning där man kan hitta färdigsydda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>