Jag heter Kristin Log (där av det fiffiga namnet) och är 30+. Lever tillsammans med min man Albin och våra barn Thea, Elmer och Melker i ett hus i Kumla. Jag älskar att sy och har gjort det så länge jag minns. Allt jag kan inom sömnad har jag lärt mig själv genom att läsa mig till hur man gör och gjort misstag på misstag för att sedan lyckas.

Tanken bakom det jag tillverkar är att det inte ska bli någon massproduktion av en och samma modell,  vill man att sitt barn ska ha unika kläder får man gärna komma med ideer, välja modell, tyg och t.ex. kantband. En del av mönstren konstruerar jag själv, andra är färdiga från början och ytterligare några är en blandning däremellan.

Jag syr mycket till mina barn men vill sy mera än vad garderoberna här hemma behöver. Så vill du ha något sytt hör gärna av dig till mig så försöker vi ordna det.

Som det ser ut idag kommer jag fortsätta driva “Kristin Log” på 25% och jobba som undersköterska på 75%.

Vill ni beställa, få prisuppgifter eller bara vill fråga något maila mig då på info@kristinlog.se

One Response to Om mig

  1. Jessika Nilsson skriver:

    Hej

    Jag är intresserad av en vintermössa som den svarta med grön stjärna, men med turkos stjärna. Vad ligger dom i pris? Till min son som är 6 år.

    Med vänlig hälsning,

    Jessika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>